Köpvillkor CEF Sverige – Barn och Tro

Följande villkor reglerar förhållandet mellan kund och CEF Sverige – Barn och Tro vid försäljning på denna webbplats. 

Köp – privatperson
En kund måste ha fyllt 16 år för att få handla på www.cefsverige.nu. En beställning via internet anses genomförd då du fått en beställnings-bekräftelse från oss via e-post. 

Priser
Våra priser är i svenska kronor och då vi räknas som en ”Allmännyttig ideell förening” utgår ingen moms. Priset vid köptillfället är det som gäller. Den enda avgift som kommer till är fraktavgiften.  

Betalningsvillkor
Betalning sker via faktura och fakturan förfaller till betalning efter 30 dagar. Du kan betala via Bankgiro eller Swish.

Fraktkostnader
Vi strävar alltid efter att du ska få din beställning så snabbt som möjligt. I huvudsak använder vi oss av DHL för leverans av din beställning. Fraktkostnaden är en fast kostnad på 39 kr upp till 3 kg. Vid större beställningar strävar vi efter att finna den billigaste lösningen.

Leveranstid
Normalt levereras dina varor inom 2-5 arbetsdagar. Uppge gärna vid beställning om leveransen är brådskande så försöker vi ordna fram den i tid.

Returer
Ånger- och bytesrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har fått dina varor. Vi tar normalt sett ut kostnaden för frakten + returfrakten av dig vid en retur och varan måste vara i oförändrat skick. OBS! Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka en vara.

Reklamationer
Om en vara från oss levereras felaktig eller skadad ersätter vi med ny vara
eller med varans värde. OBS! Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka en vara.

Övrigt
Det är viktigt att kunden tar del av våra aktuella villkor innan denne gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning